فارکس، به عنوان بزرگترین بازار مالی دنیا، هماکنون تعداد کاربران بسیار زیادی در سراسر دنیا دارد. این بازار 24 ساعتهشبانه روز و 5 روز در هفته فعال است و پذیرای افراد مختلفی از تمام نقاط دنیا و با سرمایههای ریز و درشت است.
معامله در فارکس به دلیل پتانسیل بازده بالا در بین معاملهگران بازارهای مالی بسیار محبوب است. با این حال، این این موضوع یک سرمایه گذاری با ریسک بالا نیز بهشمار میرود و معاملهگران باید قبل از شروع کار از ریسکهای موجود آگاه باشند. برخی از خطرات عمده معاملات فارکس شامل نوسانات شدید بازار، اهرمهای مالی و ریسک اشتباه بودن پیشبینیها است.
فعالان بازار فارکس طیف وسیعی از افراد را در بر میگیرد و علاوه بر شهروندان عادی، بسیاری از بانکها و موسسات مالی و یا حتی دولتها برای کسب سود در این بازار مشغول به معامله و فعالیت هستند.
اما کاربران ایرانی برای فعالیت در این بازار با چالش مهمی روبهرو هستند. تحریمهای بینالمللی علیه کاربران ایرانی موضوعی است که امروزه به دغدغه بسیاری از تریدرهای ایرانی تبدیل شده است. به همین دلیل تعداد قابل توجهی از بروکرهای بینالمللی به کاربران ایرانی خدماتی نمیدهند و همین موضوع کار را برای فعالیت ایرانیان در بازار فارکس دشوار کرده است.
با این حال برخی از بروکرها از طریق شعبات فرعی خود به کاربران ایرانی خدمات میدهند تا ایرانیان بدون مشکل به فعالیت در این بازار جذاب مشغول شوند. یکی از معتبرترین این بروکرها آلپاری نام دارد، اما بروکر آلپاری چیست؟
قبل از معرفی این بروکر بایستی یک آشنایی کلی با بازار فارکس داشته باشیم تا برای فعالیت در این بازار، در آینده با مشکلاتی مواجه نشویم.
معاملات هر جفت ارز شامل خرید و فروش نوع خاصی از یک نماد است که ارزش یک ارز نسبت به ارز دیگر را مقایسه میکند. رایج ترین جفت ارزهای معامله شده که به عنوان جفت ارزهای اصلی شناخته میشوند شامل دلار آمریکا، یورو، ین ژاپن، پوند انگلیس، فرانک سوئیس، دلار کانادا و دلار استرالیا است.
برای فعالیت با بازدهی بالا در فارکس، لازم است هر کس متناسب با شخصیت و تواناییهای خود بهترین روشهای معامله را انتخاب کند تا بتواند از این بازار سود مستمر و دائمی کسب کند. روشهای تحلیلی بسیار زیادی برای استفاده و معامله در فارکس وجود دارد.
دو نوع اصلی از استراتژیهای معاملاتی فارکس وجود دارد: تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال. تحلیل بنیادی شامل تجزیه و تحلیل رویدادهای اقتصادی و سیاسی برای تعیین جهت آینده یک نماد است. تجزیه و تحلیل تکنیکال شامل تجزیه و تحلیل نمودارهای قیمتی و سایر شاخصهای فنی برای شناسایی روندها و فرصتهای معاملاتی در بازههای زمانی مختلف است.
مدیریت ریسک بخش مهمی از معاملات فارکس است. معاملهگران باید از ریسکهای موجود در معاملات فارکس آگاه باشند و برنامهای برای مدیریت این ریسکها داشته باشند. یکی از ابزارهای کلیدی برای مدیریت ریسک در معاملات فارکس، استفاده از حد ضرر است که با رسیدن به سطح معینی از ضرر، به طور خودکار یک معامله را میبندد. معاملهگران همچنین باید از خطرات مرتبط با اهرم آگاه باشند، که میتواند سود و زیان را افزایش دهد و سرمایه کاربر را در معرض خطرات بزرگی قرار دهد.
تا اینجای مطلب بایستی به یک درک کلی از بازار فارکس، فرصتها و خطرات آن پیدا کرده باشید. هماکنون به معرفی یک بروکر که سالیان زیادی است به ایرانیان خدمات میدهد خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
آلپاری یک نام آشنا میان ایرانیان فعال در بازار فارکس است. بروکر آلپاری را میتوان جزو بهترین انتخابها برای معاملهگران ایرانی دانست. بروکر آلپاری در سال 1998 تاسیس شده و از لحاظ سابقه فعالیت نمره بسیار مناسبی را دریافت کرده و میتواند خیال کاربران را بابت اعتبار و سابقه فعالیت آسوده کند. دفتر مرکزی این بروکر در سنت وینسنت قرار دارد.
یکی از نکات و ویژگیهای مهم این بروکر، خدماتدهی به کاربران ایرانی بوده و طی سالیان اخیر، بسیاری از کاربران ایرانی بدون هیچ مشکلی به فعالیت در این بروکر مشغول هستند و این بروکر مواضع سختگیرانهای نسبت به ایرانیان ندارد
متاسفانه در حال حاضر سایت بروکر آلپاری مسدود است و برای ورود به آن باید حتما از VPN استفاده کنید. توجه داشته باشید که این مسدودی از سمت ایران است و ربطی به تحریمها یا خود بروکر ندارد.
شعبهی (Alpari UK) که توسط FCA انگلستان رگوله شده بود در سال ۲۰۱۵ در ماجرای فرانک سوئیس در پنجشنبهی سیاه، همانند بسیاری از بروکرهای دیگر ورشکسته شد و همان زمان با تمام مشتریان تسویه حساب کرد و پول آنان را پرداخت نمود. ضرر اصلی در آن ماجرای ورشکستگی به سهامداران آن شرکت رسید. اما آلپاری روسیه هیچگاه ورشکستگی نداشته است.
بنابراین ایرانیان میتوانند با خیال راحت به فعالیت در این بروکر معتبر بپردازند.
آلپاری سعی کرده است با افزایش راههای واریز و برداشت در پلتفرم خود، نیاز طیف وسیعی از افراد و معاملهگران را برآورده کند تا از هر پلتفرم مالی دیگری بینیاز باشند.
انواع روشهای واریز و برداشت در پلتفرم آلپاری عبارت است از:
کارتهای اعتباری (که استفاده از آنها برای ما ایرانیها ممکن نیست، مگر اینکه حساب خارجی داشته باشید.)
واریز و برداشت ریالی با استفاده از تاپ چنج (Top Change)
پرفکتمانی
نتلر
اسکریل
تتر
بیتکوین
وبمانی
یکی از مواردی که در این بروکر وجود دارد و بسیاری از کاربران به دلیل سرعت و هزینه کارمزد پایین به آن علاقهمند هستند، واریز با انواع رمزارزها است. شما میتوانید با بیش از 50 رمزارز و در تمامی شبکههای موجود (TRC20, ERC20, BEP20) واریز و برداشتهای خود را انجام دهید، با این حال ما پیشنهاد میکنیم از تتر برای شارژ حساب خود و برداشت از آن استفاده کنید.
در این مقاله بروکر آلپاری برای شما عزیزان مورد بررسی قرار گرفت تا با خدمات این بروکر به خوبی آشنا شوید.
لازم به ذکر است ارائه نظر قطعی در مورد پلتفرمهای مالی واسطه صحیح نیست. زیرا ممکن است حتی بزرگترین پلتفرمهای مالی واسطه نیز در نوسانات شدید بازار دچار مشکل شوند و نتوانند خواستههای کاربران را به خوبی برآورده کنند. در نتیجه اعتبار هیچ پلتفرم مالی و یا بروکر فارکس دائمی و قطعی نبوده و نخواهد بود.
کاربران قبل از ثبت نام در هر پلتفرم بایستی از اعتبار و همچنین سطح خدمات آن اطمینان حاصل کنند تا با توجه به نیازها و همچنین دانش معاملاتی خود بهترین انتخاب را داشته باشند.